tirsdag 19. mai 2015

Blomstertitt

Noe av det fine ved å rusle rundt på Frogner, er å titte inn i blomstrende hager og bakgårder. Flere steder har dessuten trærne stått i blomst i flere uker allerede, og nå har også syrinene kommet (det er nesten så jeg kjenner lukten av syring bare jeg ser et syrintre)!

2 kommentarer:

  1. Åååh, jeg gleder meg sånn til syringene springer ut her i nabolaget! Jeg titter også inn og gleder meg over bortgjemte blomstergleder når jeg er ute og går, hihi!

    SvarSlett
  2. Ja, det var noe magisk med Syringa, så jeg igjen forrige uke i en landsby nær den belgiske grensen (og jeg også ville har kjørt nesten stormet inn i hagen som hadde klart og beskyttet sin hvite blå lilla Syringa). begge bildene er full av vakre mysterier i et rot lært som jeg liker hager du kan nesten se blomsten (epletreet, jeg er ikke på?); cherry tree (tree bark, blader?); og jeg er ganske sikker på at dette er en Syringa microphylla med små rosa blomster. Her er det andre naturens hemmeligheter i spill som dette hvite fossen gulv til tak med mine nesten hvite roser (Iceberg klimbing); i nærheten her, og jeg ser en aprikos tre i nærheten med et fikentre engros frukt og små Vindruer ... med dette, i dag så jeg også i min hage fra vindu tråder av jasmin blomster vokse . ( bruno ) .

    SvarSlett