søndag 15. mars 2015

Vårglede

I'm still here
Jeg storkoser meg! Vår og høst er begge mine favorittårstider, og det er alltid en deilig følelse å vite at våren er her på ordentlig.  Denne uken har jeg fått øye på vårens første hestehov, et av de fineste vårtegnene jeg vet om. Det er heller ikke helt feil at flere trær har fått grønne knopper på seg, at fortauet flere steder er feiet rent for grus, og at vinterkåpene har forblitt i skapet i flere dager. Jeg går rundt og smiler for meg selv hver gang jeg er ute i solen. Og selv om dagene er blitt mye lengre (for en fryd å stå opp om morgenen når solen skinner inn gjennom vinduet!), er det fremdeles skikkelig koselig med tente stearinlys når kvelden kommer.

3 kommentarer:

  1. Jaaaa! Nå er det det så utrolig deilig å være ute! I helga gikk jeg tur rundt Sognsvann på lørdagen, og på søndagen kunne jeg sitte i to timer og lese på en benk i sola - ren lykke. Kos deg, fina!

    SvarSlett
  2. Så enig, så veldig enig!

    SvarSlett
  3. Ja, det er litt det samme, siden tre uker med solfylte dager (ikke mange); og blant de mest grå. men nå er det mer glede gitt av naturen vekket i hans skrin. vi fortsatt se rundt område : påskeliljer, men plutselig kommer til mer vennlig til Forsythia busker . vi er så heldig å ha sett i hagen, vokse foran øynene våre vakre og edle hvite knopper og blomster aprikos treet, og nå alle koblede subtile og myke fersken tre rosa blomster for .... å undre seg på hjørnet, og for å huske de majestetiske rosa og hvite magnolia i nærheten. Jeg dra litt til "Skogen de Vincennes" på toppen av "rer subway" er lagt ut en plantasje av "Camellia", magnolia og japenske kirsebærtrær alle i sin hvite skyer .... i går (jeg har for en hemmelig) kunne berøre med fingertuppene, fødsel blomst av et kirsebærtre den eneste som er skjult blant eiketrærne på skogen; og til å tenke at jeg vil spise senere sin vakre røde kirsebær. men på hjørnet ("hector Mallot"), Jeg har nylig oppdaget to mimosatraer blomst alt i skjønnhet som på Sør-Frankrike! syrin tok doblet størrelse nystartede blomster, som hver dag er et løfte til mine øyne og mitt hjerte som ber om mer, på vei til jobb etter at jeg er ute av bilen. Jeg forventet å sette i vasen på hjemme .så det er nå, små tingene i fronten av den spektakulære naturens - som for å dele med tanke, mellom punktet (fra "Bergson") om evolusjon og persepsjon tiden ; og mine teorier på "pesah" mer som en nødvendig fornyelse og åpenhet kunnskap . så kanskje er det god naturen som følge meg ; og Som vise vei til mål å hjelpe til vinne spillet ! ( bruno )

    SvarSlett