mandag 14. oktober 2013

Te i et annet tiår

Du vet den følelsen man får når man kommer til et nytt sted, når du går inn i rommet, kjenner på atmosfæren, lydene, luktene, fargene. Du vet, all den skjulte spenningen, forvetningene, som løper rundt i kroppen. Når du ser på menneskene som fyller rommet, kjenner på stemningen som møter deg med en gang du setter foten innenfor. Når det kribler litt i magen allerede før du kommer ordentlig inn, fordi du allerede ved første blikk kjenner på følelsen av at; her kommer du til å trives. Slik er det å gå på besøk til Kaffefuglen. 
Rundt omkring på veggene henger det alle slags bilder og plakater, som disse fine her. 
På den ene langveggen henger det en stor hylle, full av herlige nips. En liten tv, små vaser, glass, tallerkener og andre sjarmerende ting. Under hyllen står det en liten benk, som blant annet har fått besøk av en liten globus. 
 Møbler og lamper i riktig ånd gjør det ekstra koselig og gjennomført. Jeg skulle forresten gjerne hatt den brune skinnstolen stående i min egen stue. 

Et herlig skilt med en viktig beskjed
Myke sofaer, store vinduer og nok en lampe - som i tillegg matcher sofaen perfekt i fargen
Under hele besøket ble det spilt rolig og avslappende musikk. Dessverre var musikken ganske digital. Jeg hadde frydet meg stort om det var denne fine spilleren her som stod for musikken. Uansett gleder jeg meg masse til å komme tilbake.

2 kommentarer:

  1. Jeg trives også veldig godt i de retro lokalene på Kaffefuglen, og i tillegg til at kaffen deres er knallgod, mener jeg at de lager byens beste chai latte fra bunnen av!

    SvarSlett
  2. Jeg liker også disse eksepsjonelle øyeblikk når du er i den komforten av en annen tidligere stilmøbler, de gir meg
    glede å se tilbake på at vi kan bli sittende, ser på. rammer for bilder på veggen (gi meg en idé). og din vakre kaffebaren er litt som onkelen min, er det like møbler i huset hans. bruno

    SvarSlett