fredag 13. mai 2011

Magiske drømmer

I forbindelse med at jeg senest i går jobbet med den faste Sorgenfri-spalten "Ukens anbefaler", kom jeg over et artig funn som jeg faktisk ikke visste var å finne her i Oslo. Ukens anbefaler består av tre aktiviteter man kan kose seg med den kommende uken, og i min leting etter noen hyggelige ting å anbefale kom jeg tilfeldigvis over Norsk Tryllemuseum. Det må da være et spennende sted å besøke;) Selv har jeg alltid syntes det har vært spennende å se hvordan de tryller frem både det ene og det andre, uten at jeg forstår hvordan de får det til. Mens jeg leste om museet begynte små drømmer å ta form oppe i hodet mitt. Tenk om man faktisk kunne trylle helt på ordentlig! Da tenker jeg ikke på slike kompliserte triks som tryllere holder på med, men ordentlig magi. Det ville vært spennende! I hvert fall for en dag eller to. I stedet får jeg heller kose meg med Askepott som blir tryllet (trygt) av gårde på ball. For magi kan også vise seg å være både vanskelig og komplisert å håndtere for en som ikke kan det. Det har nemlig selveste Mikke Mus lært meg..!
2 kommentarer:

  1. Jeg har ikke fått besøkt tryllemuseet ennå (selv om jeg har bodd i byen i årevis, for de har så begrensede åpningstider), men jeg synes det er så hyggelig med slike private initiativer, sånne av-og-for-entusiaster-steder! Disse filmscenene kan man forresten ikke se for mange ganger. Håper forkjølelsen din er på retrett! Fortsatt god helg!

    SvarSlett
  2. Jeg kan vel trygt si at jeg har bodd i byen enda lenger enn deg, Synne, likevel ante jeg ikke en gang at det fantes;) Men et morsomt funn var det! Så får jeg håpe jeg har muligheten til å gå på tryllebesøk en eller annen passende søndag.

    SvarSlett