torsdag 12. mai 2011

Ut på tur

Om man ser litt godt etter, er det mange flotte ting man kan se og oppleve bare man beveger seg ut døren. Morsomme ting, rare ting, koselige ting - ja nesten alt mulig kan komme til å dukke opp rett foran nesetippen din om du bare ser litt ekstra godt etter. I dag var det to små som var ute på en lang ferd ikke langt i fra t-banen. To små snegler hadde nemlig funnet det for godt at de skulle ut og "spasere" en liten tur, og da gjelder det å tråkke unna for de små vennene våre. Jeg er egentlig ikke spesielt glad i snegler, men at de kan være skrekkelig søte kan man vel ikke komme unna..? En fascinasjon er det i hvert fall å se dem der de beveger seg bortover, og hvem har vel aldri gått rundt og samlet sneglehus for en evig mange somre tilbake?
Foto
Det finnes mange herlige og spesielle folk rundt omkring, og det kan til stadighet dukke opp noen som får en til å trekke litt ekstra på smilebåndet. Se for eksempel for deg en liten, gylden cocker spaniel valp, sittende pent på et lilla pledd på en av t-banens sitteplasser. En utrolig nydelig og liten en, som man bare må titte litt ekstra bort på og smile for seg selv. Etter en liten stund blir du oppmerksom på eieren som sitter på plassen ved siden av. En litt finere frue, med matchene, gyldne krøller helt i stil med valpens pels, og med tilbehør i samme lilla farge som valpen sitt lille(a) pledd. Assosiasjonen gikk rett til 101 Dalmatinere, der Pongo i begynnelsen av filmen er på utkikk etter både kvinne- og hundemake. Et nydelig hund-eier par, som man ikke kunne unngå ikke å smile litt av:)
Foto
Bortsett fra at ikke alle man møter på sin vei resulterer i slike små og søte historier, er det likevel koselig å se hvordan alle nyter hvordan det både er varmere og lysere ute. I søte sommerklær, nye sko og blomster eller annen fin pynt i håret er det blitt mye koseligere å treffe på mennesker når man er ute på tur:) Herlig er det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar