mandag 4. april 2011

Flowers in the window

De siste timene har jeg gått rundt og nynnet på denne koselige sangen. En sang som ikke bare gjør at smilet sitter løst rundt munnen, men som også bringer mange koselige tanker og bilder. Dessuten minner den meg om at jeg fortsatt ønsker meg noen planter som kan holde mitt grønne (plante)mirakel med selskap. Sommerfølelsen kommer litt ekstra krypende, og lengselen etter bare føtter, flagrende hår, lette sommerkjoler, søte markjordbær og is litt større enn den ellers pleier å være. Dessuten, hvem vil ikke ha en vinduskarm full av blomster..?
Foto
Foto
Foto

3 kommentarer:

 1. Jeg synes det er så trist at jeg ikke har sånne fine store vinduskarmer her jeg bor nå. En vakker dag skal jeg ha minst to; et med masse blomster på, og et med puter så jeg kan sitte der og lese bok og drikke te.

  SvarSlett
 2. Den sangen hørte jeg mye på da jeg gikk på ungdomsskolen! Den minner meg om to fine frøkner og enorme boller med fruktsalat!
  Blomster i vinduskarmen er skikkelig stemningsfullt. Jeg klarer ikke holde noe i live, men Taran hjelper meg, og så går det seg til!

  SvarSlett
 3. Maren: Jeg har også lyst på en vinduskarm der jeg kan sitte blant puter og lese bok med en god kopp te i hånden!! Det hadde vært utrolig koselig<3

  Synne: Trikset er planter som ikke skal ha så mye vann. Det er den eneste grunnen til at min ene plante fortsatt lever. Jeg har nemlig ingen Taran som kan hjelpe meg med å holde liv i andre grønne vesener
  PS - nå fikk jeg ordentlig lyst på fruktsalat..!

  SvarSlett