tirsdag 1. mars 2011

En liten swing

Foto
Noe av det jeg savner mest med sommeren er kombinasjonen huske, flagrende hår og sommerkjole. Jeg elsker å gynge med huska, sprelle med bena, vifte med tærne. Følelsen av vilter glede, mens man strekker bena ordentlig ut for å få mest mulig fart på husken. Særlig spesielt blir det når solen skinner og varmer deg i ansiktet, når det er skikkelig sommerlig og varmt i luften, og følelsen av bevegelighet i luften rundt deg føles avkjølende der du gynger frem og tilbake. Jeg gleder meg masse til å oppleve det igjen! Man blir liksom litt barn igjen. Gleden av å gynge frem og tilbake, i evigheter, uten å bli lei. Helt perfekt blir det når det er relativt stille rundt deg. Da kan man la tankene fly dit de selv vil, til man er helt borte i sitt eget magiske drømmeland. Alle bekymringer slipper taket, og følelsen av frihet og drømmer kommer så nær, så nær. Hadde jeg hatt en huske på rommet mitt, hadde jeg brukt den hver eneste dag. Gynget frem og tilbake, og latt meg selv få være litt liten og ubekymret igjen. Dessverre blir det ikke helt det samme inne som ute. Det blir heller ikke det samme når det ikke er sommer og varmt, når føttene ikke er barbente, og sommerkjolen og håret ikke flagrer i den varme luften. I stedet for er det bare å vente til sommeren kommer, og bruke mellomtiden til å glede seg masse!

5 kommentarer:

 1. Du skriver godt, Linda!
  Jeg har alltid vært en huske-tilhenger, og aller best liker jeg kanskje å hoppe av på toppen av pendelen og fare gjennom luften, og i et lite øyeblikks galskap og glede kan man fly, slik du skrev om i går! Hoho!

  SvarSlett
 2. Du vet, husker kan brukes til så mangt! Enten kan man gynge seg helt bort,langt vekk til drømmeland, eller man kan ta sjansen - hoppe, og kjenne galskapen, gleden og øyeblikket bak det å fly! Før likte jeg begge deler, spesielt hoppe og fly-alternativet. Nå er jeg nok blitt den mer drømmende huske-typen, og da blir fort hoppe-flytankene fylt opp med litt andre ting:D

  SvarSlett
 3. Absolutt, man har mange muligheter! Da vi var små, pleide vi ofte å huske flere sammen, og man kan sitte, stå, henge opp-ned i tauene... Herlig er det uansett!
  Liker det nye drømmeland-navnet, forresten! Kombinert med blomsterengen i toppen, minner det meg om de første Alice i Eventyrland-scenene! Du vet det sikkert allerede, og kanskje er det en bevisst referanse? I den norske versjonen av den gamle Disney-filmen var i hvert fall "Wonderland" oversatt med drømmeland, så koret synger om drømmeland mens Alice ligger i en blomstereng. Koselig!

  SvarSlett
 4. Jeg vil ha vår og sommer og sol!

  SvarSlett
 5. Det var absolutt ikke en bevisst referanse, drømmeland - blomstereng - Alice i eventyrland, men jeg ser tankegangen din når du nevner det! Grunnen til at det ble gjort om var at jeg følte at innleggene i større grad var drømmeland-preget enn på bærtur. Også passer det litt bedre til både blomsterengen og blomstene på sidene..!

  SvarSlett