mandag 28. februar 2011

Tenk å ha en sånn en!

For de av dere som har kjent meg en liten stund, er det neppe noen overraskelse at jeg drømmer om å fly. Da mener jeg ikke å sitte inne i et passasjerfly og titte utover skydekket, se solen i det fjerne, mens jeg gleder meg til nok en spennende ferietur. Tenk heller på hvor fantastisk det ville ha vært å kunne fly rundt akkurat som man ville, kjenne håret blafre i vinden og solstrålene varme deg i ansiktet. Tenk å kunne fly rundt under stjernene og se verden lyse opp under seg, med tusener av lys fra alle verdens byer. Da ville det ha vært perfekt å ha en søt, morsom Pegasus slik Herkules har...
Foto

Foto
 Eller man kunne ha et helt spesielt og flyvende teppe, akkurat slik som Aladdin...
Foto                    
Bare tenk på hvordan verden ville sett ut fra et slikt ståsted, hvordan alt det vakre verden har å by på hadde fått en helt ny mening, der du ville sveve rundt blant skyene...
Foto
Det er nok ikke annet å gjøre enn å drømme. Uansett hvor fantastisk det hadde vært, finnes det nok verken flyvende tepper eller søte pegasuser.. Ikke så fantastiske som i Disneys magiske verden, i hvert fall. Men, det er heldigvis både lov og muligheter til å drømme!

2 kommentarer:

  1. Jeg blir glad av å se på disse bildene! Jeg elsker den Herkules-scenen hvor Zevs lager Pegasus og de to smårollingene blir bestevenner øyeblikkelig!

    SvarSlett
  2. Jeg også elsker den scenen! I tillegg til det øyeblikket hvor de ligger og sover, og begge to snorker om hverandre! Fantastisk herlig!

    SvarSlett