mandag 1. oktober 2012

Buss på veggen

Med en lei forkjølelse som aldri tok slutt, var det veldig godt å kunne tilbringe en helg hjemme hos mor og far. To hele dager, omgitt av moderlig bekymring og omsorg. Dager der jeg ikke trengte å gjøre annet enn å sløve rundt, uten å tenke på andre ting enn å skulle bli frisk igjen. Eller å tilfeldigvis lese litt i a-magasinet. Siden jeg selv ikke abonnerer på Aftenposten, er det sjelden jeg leser noe annet enn selve nettavisen deres. Denne helgen gjorde jeg likevel nettopp akkurat dette - og for en flaks! Ettersom jeg stadig er (litte grann) på jakt etter noe fint til å henge på bildeveggen min, ble det en ekstra stor glede å finne en lengre bildereportasje om gamle busser. Tilfeldigvis i a-magasinet akkurat denne helgen. Bussene er hovedsakelig fra 1970-tallet, og er fotografert av Thomas Johanson. Fine og fargerike bilder, som nå er klippet ut og klare til å henge på veggen! Det hele er faktisk et slags førstegangsfunn, ettersom jeg aldri tidligere har kommet over noe liknende ved en tilfeldighet. Heller har jeg aldri tidligere klippet ut bilder eller motiver fra uke- eller helgemagasiner. Likevel, bildeveggen hadde aldri blitt like fin hadde jeg unnlatt å lese helgemagasinet akkurat denne helgen. 
Fem fargerike busser fra 1970-tallet, klare til å henges opp på veggen. Bildene er klippet ut fra a-magasinet nr 39, 28. september

3 kommentarer:

 1. Jeg så bildene av disse! De er skikkelig fine :)
  Anette

  SvarSlett
 2. Gamle busser har masse sjarm! De blir helt sikkert fine på veggen hos deg!
  Morsomt at du skrev om å være syk og klippe ut ting fra magasiner i går - det gjorde jeg også, haha! Først i dag har jeg rukket å ta andre del av Den store bloggrunden etter en uke uten nettilgang (jeg har fortsatt ikke nett hjemme, men har i hvert fall funnet en kafé med stabilt nok wi-fi til at det er verdt å spise lunsj her et par dager på rad...).
  Det var fint å lese gjennom det som har skjedd her inne siden sist! Ha en fin uke, søta!

  SvarSlett
 3. Vi har det med å skrive om det samme noen ganger, Synne! :)

  SvarSlett