mandag 6. juni 2011

En liten ut-på-tur

Noen ganger er det veldig deilig å komme seg litt vekk. Vekk fra oppgaveskriving, vekk fra alle små ting som burde vært gjort, vekk fra dårlig samvittighet fordi jeg til tider surrer meg helt vekk fra avtaler og andre gjøremål. Denne langhelgen har nemlig blitt tilbrakt på hytta. Den lille rød, med hvite vinduskarmer og hvit dør. Langt ute på landet, der alt er grønt og blått, i alle sine fargetoner, med en liten gård og et lite hus her og der. Og selv om det hele først og fremst var en  bygg-og male-tur, ble det like vel tid til små gleder som daglige turer bort til sauene ute på beitet for å hilse på alle de søte lammene..
Foto
Fine sommerfugler blant strå og markblomster, som flyr lett forbi når man tripper av gårde bortover grusveien med lette skritt og solen varmende i ryggen..
Foto
Bølgebrus og vind i håret, mens båten kjører passe fort og man kan stikke nesen så langt frem man klarer, mens man nynner på herlige sommersanger og beundrer søte små andunger på svømmetur inne ved vannkanten. Søte jordbær til dessert etter en lang og varm sommerdag, når det er lyst selv om det er midnatt, når man ler vennskapelig av hverandre fordi man sier så mye rart, når man har prøvd bading i våtdrakt og redningsvest og kommet frem til at det hele både er morsomt og lite praktisk bading. Nå er jeg hjemme igjen. Semesterets siste oppgave, som skal leveres innen torsdag, er nesten ferdig. Snart skal vårens siste Sorgenfri-reportasje planlegges, høstens nye fag og emner skal velges og vips- så er det ferie. Helt på ordentlig. Det kommer til å bli både veldig rart, og veldig deilig!

3 kommentarer:

  1. Våtdrakt-bading gir en underlig følelse, hoho! Dette høres ut som en idyllisk og avslappende helg, Linda!

    SvarSlett