onsdag 18. mai 2011

17. mai-jente

Hurra for dagen i går! Tenk om nasjonaldagen kunne vart enda lenger, eller at den kunne feires en ekstra dag i løpet av året.. Dagen ble i hvert fall veldig fin, hvor jeg nok en gang fikk muligheten til å stase meg opp i min fine Løken bunad fra Østfold. Etter en kort familiefrokost bar det ned til sentrum for å se barnetoget. Som tidligere korpsjente er det alltid litt ekstra gøy å få med seg barnetoget, og ettersom korpset med årene har spilt diverse marsjer nynner jeg med på det meste av tonene som går forbi. I tillegg er det alltid gøy når man ser noen kjente fjes blant rekkene som går forbi;) 
Foto
Etter noen timer med barnetog og korpsnostalgi toget familien videre til Aker brygge med hver vår krone-is i hånden (for is hører tross alt nasjonaldagen til), før vi etter en liten rundtur i finværet, blant festglade og pyntete mennesker, endte opp i Borggården til en koselig og mettende kinesisk middag. Ikke helt nasjonalt kanskje, men god mat hører jo en festdag til:) Resten av dagen ble viet til venninnetreff med kos, prat, sladder, latter og masse 17. mai-stemning under parasollene på onkel Donald, og med et par glass vin og øl for hånden, før dagen ble avrundet med dessertbord med familien. Dermed ble det en fortreffelig avslutning med friske jordbær, is og brownieskake med peanøtter 
Foto
Etter en strålende dag med "Ja, vi elsker", "Gammel jegermarsj", "Norge i rødt, hvitt og blått", norske flagg så langt øye kan se, gode venner og familie og mette mager er det bare å takke for dagen og glede seg til mer feiring neste år:) Og jeg gleder meg allerede..!
Foto

1 kommentar:

  1. Jeg gleder meg også allerede til neste år! Vi spiste faktisk indisk middag, så vi gikk også for noe litt utypisk, men det viktigste er jo at man spiser noe digg, og gjerne i godt selskap. Hurra for is og flagg og finklær og folkefest!

    SvarSlett