torsdag 31. mars 2011

Nysgjerrige meg

På banen hjem fra Majorstuen overhørte jeg i dag en samtale ei annen hadde med noen i mobilen. Jeg vet det at ikke er så pent å lytte til andres samtaler, og jeg føler selv et lite ubehag om jeg merker at noen på banen rundt meg virker interesserte i det jeg selv samtaler med andre om. Det som likevel fikk frem nysgjerrigheten min var da hun begynte å snakke om at "de hadde vunnet! Igjen!". Tenk så gøy at noen har vunnet noe! Og når de er flere, så må det vel også være et lag? Det høres i hvert fall logisk ut i mitt eget hode. Jeg må innrømme at jeg ble veldig nysgjerrig på hva det var hun hadde vunnet, og litt også hvem hun hadde vunnet dette sammen med. For ikke å si hva hun hadde vunnet noe i. Det var tydeligvis noe hun hadde vært med på før, og at det var noe hun hadde jobbet mye for å få til. Jeg fikk også inntrykk av at denne seieren betydde at laget hennes skulle konkurrere en gang til om ikke så lenge, en ny konkurranse som krevde nye forberedelser. 
Om jeg hadde vært litt dristigere hadde jeg kanskje turt å spørre om hva det var hun snakket om. På en annen side ville jo det ha røpet at jeg hadde lyttet til mobilsamtalen hennes, og det syns jeg selv blir litt pinlig å innrømme. I stedet får jeg nok heller fantasere litt selv, over mulige konkurranser hun og laget hennes kunne ha vunnet.. 
Foto
Nysgjerrige Nils i en litt mer moderne utgave. Kanskje hadde vi passet perfekt sammen..? Nysgjerrige kan vi i hvert fall være begge to;)

1 kommentar:

  1. Så morsomt at ..noen hadde vunnet ..noe! Nysgjerrighet er en dyd!

    SvarSlett