søndag 20. februar 2011

Lørdagsglede

Helgene er en fin tid til både å gjøre og se morsomme og koselige ting, og i går var akkurat en slik dag! I sol og strålende vær toget jeg ned til sentrum for å kjøpe billetter til Sjørøverøya. En veldig koselig ting i seg selv, i tillegg til at jeg konstant gikk rundt og smilte bare på grunn av den fine sola! På veien til teatret gikk jeg forbi mange smilende mennesker som var ute for å nyte solen, og kanskje også får å få med seg litt av det som har begynt å skje i området rundt Universitetsplassen/Slottsbakken og Spikersuppa. Her skal det i forbindelse med ski-VM lages i stand til en ispark, der kunstnere fra forskjellige land skal omskape kjente Munch-malerier til skulpturer av is og snø. Arbeidet med disse skulpturene startet rett før helgen, og i går var det flere som var kommet godt i gang med sitt prosjekt. Jeg gleder meg veldig til alt skal være ferdig til åpningsseremonien onsdag, og anbefaler alle som har muligheten til å ta en liten tur ned i løpet av VM-dagene!


For å avslutte det som begynte som en veldig fin lørdag, tok jeg med nesten-nabo-Marie på kino for å se "Pinnsvinets hemmelighet". En veldig nydelig film, som jeg vil anbefale på det varmeste! Tidligere i februar skrev nemlig Maren om boken filmen er basert på, "Pinnsvinets eleganse", og når jeg så igjen tittelen på en filmplakat... La oss si at både Marie og jeg fort ble enige om at dette var en film vi kunne tenke oss å se;) Og etter å ha  sett filmen er det bare en ting å gjøre; nemlig å lese boken! På tross av lister med pensumbøker, og en allerede stor bunke med andre bøker som ligger og venter. Heldigvis kan man kanskje, si så har jeg mange fine ting å se frem til i ukene og månedene som kommer!

2 kommentarer:

  1. Åh, nå ble jeg glad, så fint du fikk sett filmen! Jeg elsket den like mye som jeg elsket boka, og gleder meg veldig til jeg kan få tak i den på dvd også. :)
    Fin helg!

    SvarSlett
  2. Jeg gleder meg kjempe mye til jeg kan få kjøpt filmen på dvd! Og den kommer til å stå høyt på ønskelisten min i tiden fremover;) I mellomtiden skal jeg prøve å få lest boken! Gøy;)

    SvarSlett