mandag 14. februar 2011

Helgefint

Denne helgen har vært full av kos og hygge. Fredagen startet med koselig jenteprat og te-besøk av nesten-nabo-Marie, melkesjokolade, appelsiner og yoghurtnøtter. Da kan kvelden nesten ikke bli bedre! I hvert fall ikke når man tenker på kulden og blåsten ute, mens det damper og ryker fra tekoppene inne:) Lørdag startet dagen med besøk i Voksen kirke, der det var treff og musikalverksted for barn i alderen 4 år til 7. klasse. Her var det godstemning og søte og morsomme barn på hvert et hjørne. På tross av at jeg ikke kunne være der kvelden ut, fikk jeg likevel være med på en veldig koselig time med hobbyaktiviteter - eller rettere sagt: knappe-øredobb-verksted. Kjempe gøy! Knappene vi brukte var kjøpt inn hos det allerede nevnte Perlehuset, og jeg har allerede store planer om å besøke dem en gang i nær fremtid. Om ikke annet for å sikle, smile, hygge, kose og le over knapper i alle former, størrelser og fasonger. Selv fikk jeg laget 3 knappe-øredobber under hobbyverkstedet (jeg skulle tross alt forklare og demonstrere), og er med det blitt stolt eier av mine første knappe-øredobber!

3 kommentarer:

  1. For ei fin helg. Jeg elsker knappeøredobber, selv om jeg dessverre ikke har noen selv :) Utenom et par fra Snella og Petronella, de er superfine og har "elle" og "melle" på seg <3

    SvarSlett
  2. Så gøy med "elle" og "melle"! Kanskje vi må ha knappeøredobb-verksted i forbindelse med en Sorgenfri-sending en gang, så kan vi få selvlagede knappeøredobber hele gjengen:)

    SvarSlett
  3. Ja, det var en finfin plan!

    SvarSlett