søndag 20. september 2015

En smak av høst

Jeg kjenner jeg blir helt lykkelig når de norske eplene dukker opp i butikken. Lukten som sprer seg i rommet, en helt egen lukt som andre epler ikke har. En helt egen smak, en smak som andre epler ikke har. 

Det er så fint å speide etter eplehager og trær fulle av epler nå om høsten. Fordi det gir så fine assosiasjoner og minner. Og fordi et epletre umiddelbart får meg til å glede meg enda mer til kvelder med varm drikke, telys og pledd. Skikkelige høstkvelder, med andre ord.

1 kommentar:

  1. litt morsomt, og så sant og stemningsfull for alle som du skriver på epler. morsomt fordi hver dag akkurat nå (på vei til jobb), jeg ser på en stort epletret som har frukt (kanskje er epletret fra "Normandie"); ; og stemningsfull : de er veldig vakker og veldig varmt i farge (som disse). og ja, lukten av epler, og Hennes smaken er alltid gode minner. og derfor at liten smil på bildet, fikk meg tilbake på gode tider og vakre landskap på tvers av Normandie turs jeg kunne ha. er at for min helligdag jeg bake eplerstrudel (men ikke så bra). (Vel, en liten dråpe av "calvados" med, for bedre smak). takk for høsten eple godbit ( bruno )

    SvarSlett