søndag 13. juli 2014

Stillestund

Søndag kveld. Igjen å sitte ute på balkongen. For første gang i dag kjennes det deilig med en kopp te. Tidligere i dag var det helt uaktuelt med varm drikke, selv ikke etter å ha vært ute i sommerblåsten. Her ute, mens jeg prøver å roe ned kroppen, når solen ikke lenger er på himmelen, smaker den varme drikken nesten himmelsk. Bladesus og bilsus blandes i hverandre. Bladene nært, bilsuset lenger vekk. Ingen andre er å høre, bare min egen radio et sted inne i stuen (den ble satt på i håp om at jeg skulle høre den helt ut, men det er for mye lyd ute til at jeg kan høre den ordentlig). Det er de siste timene av en lang dag. Tiden for å tenne lys, kjenne kroppen slappe av. Å bare være meg selv, før en morgendag som vil være full av møter med andre mennesker. 

2 kommentarer:

  1. Jeg liker spesielt den symbolikken i dette. hvitt lys (renhet), grenseverdiene (sirkel glass) til horisonten (blå). ( bruno )

    SvarSlett
  2. Jeg liker spesielt den symbolikken i dette. hvitt lys (renhet), grenseverdiene (sirkel glass) til horisonten (blå). ( bruno )

    SvarSlett