søndag 23. mars 2014

Søndag


Søndag. Noen ganger den beste dagen å stå opp litt tidlig. Fordi den har noe eget ved seg. En ro som ikke hverdagene har, kanskje. Denne helgen er jeg hjemme alene, og slike helger er noe av det beste jeg vet. Det er slike søndagsmorgener hvor det er ekstra godt med frokost i pysjen. Når det bare er meg i hele leiligheten. Jeg smiler bare ved tanken. Fordi det er litt tidlig på en søndag, og fordi man ikke alltid er like bortskjemt på alenetid når man bor sammen med flere andre.

NRK spiller klassisk musikk i bakgrunnen, og selv om jeg fremdeles har på meg pysjamas, har jeg pyntet meg for dagen med lilla blomster i ørene. En stor blomstrete kopp og negler med rosa glitter gjør også morgenen fin og deilig jentete.  Et rosa skjerf ligger klart i gangen, klart til jeg skal ut for å lage radio senere på dagen. Det er så veldig rosa, og sommerlig som bare det. Perfekt når man føler for å være litt ekstra jentete. 

Her om dagen så jeg forresten vårens første hestehov! På vei hjem fra Nova senere i dag skal jeg stoppe opp og nyte de små gule. Og hvis det er mange nok, skal jeg plukke med meg en liten håndfull. Men bare hvis det fremdeles er nok blomster til at det også kan stå igjen noen.  

1 kommentar:

  1. i disse dager, er våren også fint, og skinne med lys, varm sol, var vi glade av.
    hvit og rosa blomstrende frukttrær (fra hagen), en ekte Herlig, men de er allerede en del av de fleste bladvekst. som sikkert gjør meg velge klær fra morgen en skjorte, fargen rosa. men i dag var det en gammel genser of Scotland ull babyblå (kaldt faktisk). denne vårsesongen er en glede, litt som å se hva jeg så i går, bussen ned i "skogen Vincennes" en ekte "undulat", grønn og grå, flyr frihet tretoppene . kanskje, var jeg altfor, siden min virtuelle vinduet, men jeg ønsket å dele med dere også og gi deg tilbake høflighet (i drømmeland), takk for den hyggelige, tillit, for dette. ( bruno )

    SvarSlett