onsdag 13. juni 2012

En utfordring til forelskelsen

Har du noen gang sett Annie Hall? For noen uker tilbake, etter flere varme anbefalinger, lot jeg meg forsøke. Min aller første Woody Allen-film, et helt nytt univers. Det første jeg tenkte etter filmen var: Hva i all verden var dette..? Likevel, da jeg våknet dagen etter var en gryende forelskelse begynt å gro et sted langt, langt inne i meg. Noen dager senere, etter endeløse tanker og funderinger, var det kjærlighet. Nå som endelig studiene er ferdig for dette semesteret er derfor målet klart. I løpet av sommeren skal en større del av Allens filmatiske univers utforskes. Kjærligheten til Annie Hall skal settes på prøve, og jeg gleder meg helt enormt til nye gleder og oppdagelser. Til nye tanker og funderinger, til nye utfordringer, og til alt det andre fantastiske som kanskje (men likevel mest sannsynlig) venter. 

5 kommentarer:

 1. Jeg har heller ikke sett mye Allen, men det jeg har sett, har jeg likt godt. For et fint sommerprosjekt, Linda!

  SvarSlett
 2. ja, "w.allen" filmer er sett til a fylle: ( -take money and run ;hannah and sisters, Manathan, Annie all, Radio days, Zeilig..)sa i gar var en "yddish" kabaret show, og en ( geni) like som, var litt levende...sitat:(-"hvis Gud er jodisk, haper jeg han har en god "Gud vett"!!w.Allen); sa gratulerer for a oppdag nye til sommeren. bruno

  SvarSlett
 3. Jeg er kjempeglad i Woody Allen, men han har laget himla mange filmer:)
  Noen av mine favoritter er Midnight in Paris, Hannah and her sisters, Manhattan og Bullets over Broadway.

  SvarSlett
 4. Midnight in Paris er allerede lånt og står i hyllen - klar til å ses. Så gøy forresten at både Hanna and her sisters og Manhattan er to favoritter. Det er faktisk disse to filmene jeg i utgangspunktet hadde mest lyst til å se :)

  SvarSlett
 5. Ja! Annie Hall er en av mine store favoritter :)

  SvarSlett