torsdag 9. juni 2011

Regn og sommer

Jeg blir litt glad av å kunne gå rundt i bare sommerkjole selv om det regner. En sommerkjole med blomster på, med rosa blomster-øredobber i ørene, mens jeg holder meg tørr fra regnet under en søt paraply med glitrende hjerter. Jeg blir enda gladere av å kunne kombinere det med støvler. Jeg er egentlig litt for lite flink til å bruke støvlene mine når det regner, men sammen med sommerkjole og blomster hører det sammen. Jeg føler meg nesten som en liten jente igjen der jeg trasker bortover i regnværet, tenker på mange somre tilbake da sommerkjole var verdens mest naturlige ting også i regnvær. Det er det fortsatt, kanskje i enda større grad. 
Foto
 Og når regnet drypper ned, lyden av vann som renner fra små dammer, den helt spesielle luften når det regner og er varmt ute, lengselen etter at lyn og torden skal komme og renske opp i den tunge luften - da er det deilig å vite at når man setter seg på t-banen, da ligger det en fin bok i vesken som venter på å bli lest. Titter man ut av vinduet for å se hvor på ferden man er, ser man regndråper lage mønster på rutene, regn som plopper i vanndammene. Og man vet at når ferden er ferdig, kan man sette seg ved siden av et åpent vindu, høre regn og støvelskritt utenfor, nyte en liten kopp te og høre på fin radio. Da betyr det enda mindre at det regner litt, første dagen i ferien:)  
Foto

3 kommentarer:

  1. Det er så masse fint med regnvær <3

    SvarSlett
  2. Jeg er også veldig glad i regnvæææær! Hurra for søte støvler og pyntelige paraplyer!

    SvarSlett
  3. Hurra! Det er godt dere er enig. Jeg føler meg litt rar noen ganger - som faktisk liker regnet.. Men noen må jo se gleden ved det også!:)

    SvarSlett