torsdag 5. mai 2011

Vandrer

Her om dagen gikk jeg for første gang fra Majorstuen og helt opp til Kringsjå. Kanskje på tide etter å ha bodd her oppe i flere måneder nå, men så er det et eller annet med denne t-banen som ligger så beleilig til - enten jeg er hjemme eller nede på DNS. Uansett var det en veldig fin tur! På veien fikk vi blant annet selskap av en koselig bekk, som klukket og fikk oss til å smile der vi gikk bortover. 
Foto
Innimellom, blant mange koselig hus, stod det høye fine trær med blader i alle slags grønne nyanser, frukttrær med blomster i både hvite og rosa toner, og mellom trærne vokste det tuer med hvitveis - akkompagnert med både blåveis og blåklokker her og der.
Foto
Flere steder vokste det friskt, grønt gress. Gressplener man fikk lyst til å løpe barføtt gjennom, rulle rundt i eller bare ligge på ryggen og nyte sol og morsomme skyer. Her og der kvitret fuglene fra trærne, og i en hage stod det et hvitt lysthus.
Foto
Noen steder var det hengt opp hengekøyer i forskjellige farger, en pusekatt ruslet bedagelig over veien ikke langt fra oss og ved Solvang kunne vi titte inn på alle de koselige kolonihyttene og hagene, og bare drømme oss bort til koselige ferier, latskap og hytteturer.
Foto
Kort fortalt var det en veldig koselig tur, som  jeg helt sikkert kommer til å gå flere ganger!

3 kommentarer:

 1. Den turen er en fin tur! Åh, å drømme om feriedager er blitt en hyppig aktivitet hos meg også :P

  SvarSlett
 2. Jeg elsker lysthus og paviljonger og sånt! For ikke å snakke om hengekøyer og kattepuser, hoho. Høres ut som en fin tur!

  SvarSlett
 3. Veldig koselige var det!

  Og Maren, vi trenger alle å drømme om noen feriedager nå og da!;)

  SvarSlett