lørdag 28. mai 2011

Gjøgling

Hvis jeg noen gang i nær fremtid, i hvert fall inntil en viss grad, skal arrangere et selskap, skal jeg sørge for at selskapet får besøk av et par gjøglere! Jeg blir like imponert og fascinert hver gang jeg ser noen gjøgle i vei. Hvordan de får til de rareste akrobatiske ting, og likevel få det til å se enkelt ut. Selv har jeg aldri klart å sjonglere med flere enn to baller, noe som i utgangspunktet egentlig ikke er så veldig vanskelig... Ikke sett i forhold til hvor vanskelig det blir med en gang du skal ha med en tredje ball. Kanskje kunne jeg med litt øvelse og en god dose tålmodighet blitt ganske flink til å trikse med diabolo. Eller de såkalte flower-sticks.. Dessuten er det er jo et mål at jeg en eller annen gang skal bli litt flink til å gå på slakk line. I mellomtiden velger jeg nok likevel å glede meg over andres talenter og ferdigheter med slike ting:) Det er mye morsommere enn å øve og slite med de samme tingene selv..!
Foto
Foto

2 kommentarer:

  1. Jeg har faktisk lært meg å sjonglere, sånn på ordentlig, med tre baller! Håper å få det til med fire i løpet av sommeren, hoho!

    SvarSlett
  2. Mål for sommeren ble plutselig; bli like flink til å sjonglere med tre baller som det Synne er:)Selv må du ha lykke til med ball nummer 4!

    SvarSlett