søndag 10. april 2011

Hestehov

Torsdag ettermiddag var jeg så heldig å se årets første hestehov. En enslig liten gul blomst i solskinnet blant mye annet rot og skrot, men likevel godt synlig gjennom vinduet da t-banen suste forbi. I dag, etter at solen har skapt vårlig glede og varme plussgrader helgen igjennom, så jeg at det hadde dukket opp enda flere av disse vårlige bustehodene. Rett ved t-banesporene, i en solrik liten helling like ved stoppet på Majorstuen. Godt synlig der de stod blant grønne tuster og gjørme, en liten håndfull hestehover. Snakk om aprillykke! 

Foto
I helgen har jeg vært så heldig å kunne få være mye ute i vårsolen. Blant annet har jeg vært på marked utenfor Blå, hørt og sett andre novere lage festivalradio, spist is ute i finværet, tatt en rusletur på Aker brygge, sittet på en benk og kjenne solen varme i ansiktet med en bok i fanget. Mange fine følelser og stor glede over alt det som våren bærer med seg;) 

2 kommentarer:

  1. Endelig er våren her! Og selv om jeg ikke har sett noen hestehov enda, så håper jeg den dukker opp om ikke lenge :)

    SvarSlett
  2. Det er bare å speide i vei, Maren! De dukker nok fort opp i tiden som kommer;) Foreløpig har jeg bare sett hestehov i nærheten av t-banen, på de mer lune og solrike stedene langs sporene. Men bli ikke overrasket om du ser et lite gult hode andre steder også om ikke mange dagene!

    SvarSlett