fredag 29. april 2011

Blomstertrær

I dag la jeg for første gang merke til et frukttre i full blomst, bokstavelig talt. Jeg har en stor fascinasjon og glede over trær, og slike blomstringer gjør meg ekstra glad. Det er noe eget når trærne står der med alle sine blomster, og skaper ekstra vår og sommerfølelse. I tillegg er det ikke til å komme fra at de er utrolig vakre, der de majestetisk står med sin blomstrende våreleganse! I et innlegg fra noen uker tilbake drømte jeg meg bort i en fremtidig drømmehage, og frukttrær som skaper slik glede og skjønnhet både med blomster og fruktsaker ville så absolutt kunne inngå i en slik drøm! 
Foto
Foto
Det skal vel noe til om man ikke har fått med seg dagens store prinsebryllup. Romantisk som jeg kan være, er det vel ingen grunn til å legge skjul på at jeg elsker slike kongelige bryllup, med stor stas, fine kjoler og masse eleganse! Som stor tilhenger av trær er det vel heller ingen grunn til å skjule mine store glede over hvordan de valgte å dekorere kirken med en allé av trær. Det er med andre dukket frem en liten dose inspirasjon til den dagen jeg selv skal planlegge bryllup og kirkedekor;)

1 kommentar:

  1. Jeg synes det var kjempefint med trærne i bryllupet, og tanken bak, at de skal plantes og danne en skog som kan minne dem om dagen. Jeg har sittet under de blomstrende kirsebærtrærne på Schous plass i dag, og det er så fint at man blir helt tummelumsk!

    SvarSlett