mandag 10. januar 2011

Tilbake til normalen

Da var det blitt kveld, mandag 10. januar, og med det på tide å komme tilbake til den til tider travle og innholdsrike hverdagen. Studiene starter ikke før neste uke, men målet er like vel å komme i gang med lesingen allerede denne uken. I tillegg starter radio-moroa i morgen, og i dag var det første samling med mine søte små. Veldig gøy å se dem igjen, men du verden så slitsomt! Jeg har nok kommet litt ut av trening i løpet av ferien... 


Årets første uke klarte både jeg og mor å få med oss den berømte omgangsyken. Og ikke før man har blitt frisk igjen, så kjenner man en forkjølelse ligge og luske i skyggene. En sykelig frisk start på året med andre ord, men jeg krysser fingrene for at jeg med dette er ferdig med alle slike sykelige greier på en stund - og at forkjølelsen velger å holde seg på god avstand! 

Uten om dette har ferie, jul og nyttår vært en ganske så gledelig beskjeftigelse! Det har vært kos, snø ute, varme pledd, julemusikk, masse god mat, mamma som duller og steller og ordner opp, besøk, gaver, masse te, tv-titting, stearinlys i lange baner, stjerner i vinduene, småfugler på besøk ute i fuglehuset og mye annet koselig og gledelig. Jeg har lest flere bøker, men ikke like mange som jeg i utgangspunktet hadde ønsket, fordypet meg med sudoku-oppgaver, litt under halvveis fulgt med på både Hoppuka og Tour de ski, sett gamle opptak fra det glade 90-tall, benyttet hjemmeoppholdet til å erte lillebror litt - en storesøster har tross alt sine rettigheter, ryddet og pyntet til jul, ryddet og tatt bort julen igjen, hatt besøk av en dompap, ledd en hel kjempemasse og rett og slett storkost meg! Så nå burde jeg på alle tenkelig områder være rustet og klar til det som måtte komme de neste månedene;)

2 kommentarer:

  1. Hyggelig å se deg igjen i dag, Linda! Så bra at du har hatt en fin ferie. Vi er klare for nok et heftig radio-semester!

    SvarSlett
  2. Takk for noen hyggelige timer rundt omkring på Blindern, Synne! La oss håpe det kommer noen gode resultater ut av det;)

    SvarSlett