søndag 12. september 2010

Nå kommer høsten

"Høsten den kommer, når sommeren går" - og for de av dere som ikke har fått det med dere; Linda elsker høstmånedene! Bladene som begynner å skifte farge til rødt og gult, brunt og oransje, temperaturen som begynner å krype nedover og luften som føles litt ekstra frisk. Når solen skinner og man kan sitte ute på verandaen, innpakket i et stort ullpledd og med en stor kopp te for hånden, solen som varmer ekstra godt fordi sommerens varme er på vei bort. Muligheten til å på ny starte skole og studier med "blanke ark", de fantastiske daffe-dagene som føles ekstra deilige og velfortjente, og tilslutt; hva er vel ikke koseligere enn å gå i butikken og kjøpe seg en ekstra god og varm genser - som holder deg varm på kalde høstkvelder?! 


I og med at bladene ute fortsatt er ganske grønne, har mitt lille værelse fått pyntet seg med bomster i stedet for. Jeg har nemlig vært på konfirmasjonsgudstjeneste i dag og var så heldig å få med meg en stor bukett røde, gule og oransje roser hjem igjen. Veldig koselig der de står på det lille bordet mitt:) En annen ting som kan nevnes (helt på tampen): Torsdag var det intervju og radioredigering. I dag var det "premiere" på min aller første radioreportasje på Radio Nova. Litt skummelt å skulle høre seg selv på radio? Ja! Var det enkelte ting som hørtes litt rart ut? Ja! Har jeg lært noe? En hel masse! Gleder jeg meg til mer radio? JAAA!:D
1 kommentar:

  1. Jeg gleder meg til høsten og alt den bringer med seg! Små gleder har mye å si. Gratulerer med gårsdagens premiere! Vi sees på tirsdag!

    SvarSlett