mandag 12. november 2012

Musikk på en mandag

Til tross for at jeg ikke forstår hva de synger går jeg likevel rundt og nynner på en av sangene deres. Toner som minner om sommer, og en musikkvideo som både er fin, søt romantisk og litt trist. Alt på en gang. En video der man smiler og nynner med i starten, men som gjør deg gradvis mer tankefull ettersom videoen blir litt og litt mer trist. Etterpå klarer man ikke helt å avgjøre man hva syns, hva man føler. Likevel smiler jeg og nynner på melodien ettersom dagen går. 



I det ordene nesten begynner å snike seg frem i munnen, ord som jeg på ingen måter bør uttale uten at alt sammen blir helt feil, innser jeg at også et par andre sanger trer frem i tankene. Sanger som får meg til å småtrippe bortover fortauet, nesten som en liten dans. Og som gjør at jeg gleder meg til nok et gjensyn med fine musikkvideoer og små, visuelle historier.


1 kommentar:

  1. Så koselig musikk, og så fine videoer! Jeg forstår en del av La Descente, og de to andre er det jo litt enklere å henge med på! Superkoselige bilder herfra i den nederste videoen, da. Paris holder seg godt, hihi.

    SvarSlett