torsdag 16. mai 2013

I morgen skal jeg være som liten igjen

Playing girls
Snart vil jeg være litt liten igjen. For i morgen er det 17. mai, en dag jeg har gledet meg til lenge! En dag der alle man møter på er glade, og hvor man har det gøy hele dagen. Med god samvittighet kan man legge alle skoleoppgave til side, og bare nyte alt som er herlig og morsomt. 

I morgen skal jeg spise is. I morgen skal jeg få se heliumsballonger som svever rundt høyt oppe i luften. Ballonger som noen har sendt av gårde. I morgen skal jeg ha på meg bunaden min, som allerede nå henger klar til å brukes. I morgen skal jeg synge nasjonalsangen. I morgen skal jeg være glad hele dagen. I morgen skal jeg høre korps spille og kor synge. I morgen skal jeg være litt liten igjen, for det er slik det kjennes ut hver gang nasjonaldagen kommer. En dag som fortsatt er like fin som da jeg var liten.

4 kommentarer:

  1. Jeg elsker å spise "pavlova" en gang, bygde jeg denne kaken var flott! Jeg ønsker deg en flott nasjonaldag 17. mai solskinnsdag . bruno

    SvarSlett
  2. Jeg gleder meg! Det blir selvfølgelig ganske annerledes enn vanlig her i Paris, men jeg skal også smile og svinse og synge som jeg alltid gjør - jeg blir også liten igjen på nasjonaldagen, hihi!

    SvarSlett