søndag 2. desember 2012

Tre på papiret

I dag er det bare et par dager igjen før semesteret og studiene er over for denne gang. Det eneste som gjenstår er tre hektiske og intense dager. Og med et par etterlengtede friuker like om hjørnet vokser listen over årets julelesebøker omtrent for hver dag som går. Heldigvis har jeg en liten startbunke liggende klar allerede. Nemlig Lewis Carrolls Alice's Adventures in Wonderland, Jane Eyre av Charlotte Brontë og Oscar Wildes The Picture of Dorian Gray. Jeg gleder meg skikkelig masse!!

4 kommentarer:

 1. interresting lese at du satt med spørsmål til den I- (imaginære), S-(symbolisk), R-(ekte) .. her du skrive ut (Is-Rael) tilgang til loven ved det symboliske. (Når vi hadde tilgang til "store psykiske organer" og er den første organisasjonen av "meg selv"
  sterk nok til å motvirke angoises (arkaisk eller mer organisert (nevrotiske). derfor ha det gøy med å lese
  ellers spør ... (alle er klassikere) ..bruno

  SvarSlett
 2. Ååh, så pene de er! Elsker fine utgaver av klassikere, og Penguin er jo kanskje den aller beste på nettopp det. Har ikke lest Jane Eyre (fy, Synne, den må du sjekke ut snart), men de to andre kan jeg trygt anbefale!

  SvarSlett
 3. Fine bøker! Jeg har ikke lest The picture of Dorian Gray, men har fått mange anbefalinger om dem. Kos deg med fint lesestoff :)

  SvarSlett
 4. Jeg gleder meg veldig til å lese dem! Ingen av dem er bøker jeg har lest før, men alle er bøker jeg lenge har hatt lyst til å lese!

  SvarSlett